Robin Martens

Nadat oud-GTST-actrice Robin Martens werd veroordeeld voor het mishandelen van een politieagent ging het enorm bergafwaarts met haar. Tegen fotograaf William Rutten vertelde ze dat ze op een gegeven moment “niet meer wilde”.

Martens deed de heftige uitspraken in de Shownieuws-rubriek Op de Gevoelige Plaat, waarin de fotograaf praat met mensen die hij vastlegde.

Martens verloor zowat al haar werk dankzij het incident en blijft erbij dat ze onterecht is veroordeeld. In de media kreeg ze er ook enorm van langs, waar ze veel last van had.

Article continues after the ad

Robin Martens verloor alles

Martens verwerkte het mediacircus door traumabehandelingen te ondergaan. “Op een gegeven ging het zo slecht met me, door de hele avond maar ook het mediacircus en alle gevolgen. Ik kwam op een punt dat ik niet meer wilde. Het ging niet meer over mijn vriend die mishandeld was, maar alleen of ík een agent geslagen had. Ik wilde mijn onschuld bewijzen en overal tegenin gaan, maar dat werd mij afgeraden.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

William vroeg de actrice of ze spijt had van de mediastop, en ze antwoordde met een volmondig ja. “Ja, als ik had geweten dat ik uiteindelijk toch alles qua werk en contracten was kwijtgeraakt, dan was ik er zeker tegenin gegaan.”

Tegenwoordig gaat het gelukkig weer een stuk beter met Robin Martens. De actrice is in verwachting van een dochtertje, met haar vriend Benjamin.

Heb jij hulp nodig? Neem contact op met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 113, 0800-0113, 0900 0113 of 113.nl. De dienst is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.