Married at First Sight, Rein

Er sijpelt nog steeds juice binnen in de heftige nasleep van het laatste Married at First Sight-seizoen; dat hóudt maar niet op. Nu onthult deelnemer Rein dat hij na de opnames nog verhaal ging halen bij Danny, maar dat liep aardig uit de hand. Drama!

Article continues after the ad

Een tijdje terug spraken wij met Rein en die vertelde toen dat ex-man Danny naar zijn mening nog niet klaar was voor zo'n groot liefdesexperiment. Nu blijkt dat er behind the scenes toch nog wat drama plaatsvond. De twee beleefden voor de opnames van het 'beslismoment', dus ná de opnames van het 'koppelsweekend' - effe je koppie erbij houden - een soort van... aanvaring. Voor de deur van Danny! Houd op hoor...

Danny vs. Rein

Shownieuws kwam deze week met een nieuwe podcast-aflevering inclusief telefoongesprek met Rein. Die zegt nu dat hij totaal niet begreep waarom Danny niets meer van 'm wilde weten na het koppelsweekend. Daarom besloot hij daarna gewoon naar Danny toe te karren, maar... nee, dat had 'ie beter niet kunnen doen. De twee clashten voor de voordeur van Danny, die Rein absoluut niet binnen wilde laten. 

Deur dichtgeklapt

Rein dacht: "waar zijn we hier mee bezig? Er moet gepraat worden", waarna hij dus richting Limburg sjeesde. Daar kwam hij oog-in-oog te staan met Danny. Dat ging bepaald niet vlekkeloos. "Hij deed de deur open en gooide 'm eigenlijk al snel genoeg meteen weer dicht." Nou, lekker dan. "Ik kon nog net mijn voet er tussen zetten want ik dacht: als die deur dicht is, wordt er niet meer gepraat."

Rein in Married at First Sight

"Misschien dat ik 'm gekwetst heb. Ergens in." Het ongemakkelijke en explosieve deurgesprek duurde "heel kort". Rein mocht ook absoluut niet binnen komen. "Hij pakte mijn spullen die nog in huis lagen en zei: 'ik spreek je volgende week wel'." Dat ging er bij Rein dan weer niet in. "Ik zei: nah, je hoeft me niet meer te spreken, ik zie je de 18e wel." Op die dag mochten de koppels beslissen of ze getrouwd wilden blijven of niet. Saillant: Danny wilde scheiden, maar Rein zag ondanks de shitshow voor die deur nog wel een kans op de liefde... en we weten allemaal hoe dat afliep.


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: