Kim-Lian van der Meij, ziekenhuisopname

Het zijn slechte tijden voor Kim-Lian van der Meij! De presentatrice is namelijk dit weekend opgenomen in een Zweeds ziekenhuis.

Article continues after the ad

Dat onthulde het management van Kim gisteravond aan RTL Boulevard. Kort daarna liet de presentatrice gelukkig ook zelf van zich horen via Instagram!

Nierbekkenontsteking

"Lieve mensen, ik ben een tijdje afwezig geweest van Instagram en dit is de reden. Ik lig al een aantal dagen in het ziekenhuis", schrijft ze bij een foto met twee sinaasappels voor haar ogen. "Zaterdag ben ik opgenomen met 40,2 graden koorts en hevige pijnen in mijn buik. Het blijkt dat ik een nierbekkenontsteking heb. Erg pijnlijk en vervelend, maar er wordt goed voor me gezorgd en ga er weer helemaal bovenop komen", voegt ze toe.

Geen geheim meer

Het liefst had de zangeres die begin dit jaar nog indruk maakte met haar Beste Zangers-performance het nieuws over haar ziekenhuisopname niet aan de grote klok hangen, maar dat werd haar onmogelijk gemaakt. "In alle eerlijkheid wilde ik dit niet per se delen op Instagram, maar aangezien de media in Nederland er lucht van heeft gekregen, dacht ik: nou dan vertel ik het jullie liever zelf." 


Verveling slaat toe

De SBS6-presentatrice baalt daarentegen wel als een stekker: ze zou namelijk snel naar Nederland afreizen voor de opnames van de kennisquiz 50/50! Die klus laat nu even op zich wachten, want ze moet tot sowieso donderdag in het ziekenhuis blijven. En daar kan ze best wat tips voor gebruiken. "Ik heb een bloedsaaie kamer en mag helaas geen bezoek of bloemen ontvangen vanwege de coronarestricties, dus als jullie leuke Netflix-series en -films, online spelletjes, boekentips voor me hebben om de komende dagen mee door te komen... keep them coming!" Nou Kim-Lian, wie weet heb je wel wat aan onze podcast vol Netflix-tips.

Lees hieronder het hele bericht.