In de Belgische talkshow Gert Late Night werd de presentator Verhulst (51) verrast met een taart in zijn gezicht. Het publiek schrok zich rot: "Wat was dat zeg?" Ook Gert Verhulst, die dit jaar gestopt is met Samson en Gert, had het zelf ook niet aan zien komen. Wie doet nou zoiets, middenin een uitzending? 

Article continues after the ad

Grapje!

Uiteindelijk bleek de actie toch een grap te zijn van Kawtar Ehlalouch, een presentatrice bij het Belgische radioprogramma MNM. Ze deed het voor een bucketlist-rubriek in de ochtendshow. Doe ons ook maar zo’n leuke baan: beetje taarten in gezichten gooien!

 

Karma is a b*tch

“Ik wilde altijd al iemand een slagroomtaart in het gezicht gooien omdat dat vroeger bij Samson en Gert ook altijd de running gag was,” vertelt Kawtar. Voor een moment voelde ze zich schuldig, maar dat gevoel was snel weg toen ze bij de uitzending zelf een taart in haar gezicht gesmeerd kreeg. 

Gert Verhulst

Gert Verhulst is de baas van Studio100 waar zijn zoon Viktor, die laatst bijna verongelukte, vaak meehelpt achter de schermen. Dat hij de grote baas is, betekent niet dat hij zich alleen met zijn werk bezig houdt: laatst was hij erg geëmotioneerd door Vlaamse vriendin Pommeline uit Temptation Island.