Bridget Maasland op de rode loper bij Soldaat van Oranje

Er heerst nog steeds grote onduidelijkheid rondom de Instagram-pagina van The Melting Pot, de interieurwinkel van RTL-presentatrice Bridget Maasland, moeder Elly, vader Frits en broer Bryan. Hun account is gehackt en ze hebben 'm nog steeds niet terug.

Article continues after the ad

"We zijn er in ieder geval behoorlijk ziek van", schrijft Bridget inclusief een huil-emoji op haar eigen insta-pagina. Ze houden klanten nu noodgedwongen met een andere account op de hoogte van hun winkel nu ze het originele account nog steeds niet in eigen hand hebben.

Onzekerheid

Het is voor de Maaslandjes helaas nog onzeker of ze hun account eigenlijk wel terug kunnen krijgen. "Vandaag zou er vanuit de VS meer duidelijkheid moeten komen over de status, maar tot op heden hebben wij nog niet vernomen of het überhaupt mogelijk is of er nog iets te redden valt. Mochten er ontwikkelingen zijn, dan plaats ik ze hier. Als herstel niet meer mogelijk is, dan wordt dit onze nieuwe Instagram."


RTL 4

Het zit Bridget niet mee de laatste tijd. Helaas gaat het ook met haar tv-carrière op het moment even niet zo lekker. De afgelopen weken keken er bar weinig mensen naar de De Zwakste Schakel-herhalingen op RTL 4. Maar dan ook echt héél weinig. De zenderleiding zal in ieder geval blij zijn dat ze Eva Jinek vanaf volgende week weer in het programma hebben staan. Zij komt ongetwijfeld boven het herhaalcircus van de afgelopen weken uit!

Bridget Maasland in De Zwakste Schakel