Fifty Shades of Grey, Videoland

Aan het weer mag het dan niet te zien zijn, maar deze zomer wordt heter en heter! Nadat Videoland eerder deze maand al Onze jongens online plaatste, is het nu de beurt aan de broeierige film Fifty Shades of Grey om te shinen.

Article continues after the ad

Sinds zaterdag staat de eerste film uit de reeks met Dakota Johnson en Jamie Dornan op Videoland! De streamingdienst belooft alvast dat je dag nat en grijs gaat worden.

Seksuele relatie

In deze eerste van de in totaal drie uitgekomen films ontmoeten literatuurstudente Anastasia Steele en de 27-jarige zakenman en multimiljonair Christian Grey elkaar voor het eerst. De vonken vliegen er al bij de eerste ontmoeting vanaf en daarom beginnen de twee een seksuele relatie. Alleen niet zomaar één. Christian haalt namelijk letterlijk alles uit de kast om de controle te behouden.

Saaie opnames

De kijkers beleven misschien heel wat avontuur aan alleen het bekijken van de film, maar de opnames waren achteraf helemaal niet zo heet. Wat zeggen we: ronduit saai als we Dakota Johnson mogen geloven. Nou, mocht je er net als de actrice geen plezier meer uit kunnen halen, kun je altijd nog even schakelen naar de nieuwste erotische film op Netflix.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kweenie hoor, maar hier is het bloedheet 🥵 #50shadesofgrey

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op