Groepsfoto WIDM, WIDM hint 2020

Oke, oke, oke... we geven toe: alle hints die mogelijk leiden naar de Mol van 2020 zijn verdacht. Maar over deze hint moeten we het toch even hebben. 

Article continues after the ad

Het zou kunnen dat we al vanaf de eerste aflevering van Wie is de Mol? 2020 hadden kunnen weten wie de Mol is (en als we dat wisten, hadden we allemaal onze punten nog). In de desbetreffende aflevering gaf presentator Rik van de Westelaken alle deelnemers een bepaalde wijsheid mee. Van 'Zonder zelf kleiner te worden, kun je anderen doen groeien' tot 'De wijze houdt zich op de achtergrond, maar staat in werkelijkheid vooraan'.

De twintigste letter

Maar wat is nu de hint? Een echte molloot heeft alle uitspraken onder elkaar gezet en daarvan de twintigste letter gepakt (aangezien het om het twintigste seizoen draait en ze het niet zó makkelijk willen maken als in het seizoen van Klaas van Kruistum). Daar komt uit: 'WIDM no nine'. En aangezien 'no' voor nummer staat, blijven er dus nog twee opties over: Rob Dekay of Miljuschka Witzenhausen. Rob is namelijk de negende persoon die zijn spreuk te horen krijgt én Miljuschka is de negende persoon in de leader. Die twee moeten we dus goed in de gaten gaan houden, al sluit dat niet aan bij de persoon die we hier aanwezen

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door WIDMol2020 (@widmol2020) op