GTST, 30 jaar, Arnie en Robert

Wie dacht na de vervroegde cliffhanger voorlopig even af te zijn van GTST heeft het mis! Eerder kondigde we de bijzondere talkshow Goede Tijden, Zomer Tijden al aan, maar nu is er nog wat speciaals bij gekomen. 

Article continues after the ad

Op 1 oktober van dit jaar vieren de makers alweer het dertigste seizoen van de reeks. Dat feestelijke moment mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom plaatst GTST de hele zomer lang iedere maandag, woensdag en zaterdag een volledige samenvatting van een seizoen op hun website. Zo hoeven fans de reeks niet te missen! 

De eerste reeks

Het avontuur voor de eerste generatie castleden begon natuurlijk in 1990 met de iconische scène van Linda (Babette van Veen) en Arnie Alberts (Reinout Oerlemans) in bed terwijl Robert en Laura net wilden onthullen dat ze gingen scheiden. Ben je alweer vergeten wat er daarna precies gebeurde? Dat kun je nu terugzien in de 18-minuut durende samenvatting van het allereerste seizoen met een ietwat goedkoop decor en piepjonge acteurs. Bekijk 'm hieronder.

 

Terug naar seizoen 2

De samenvatting van het tweede seizoen staat inmiddels ook al online. Meerdijk werd aan het einde van het eerste seizoen in rep en roer achtergelaten, maar wie bleven er en van wie moesten de vaste kijkers afscheid nemen? Eén ding is wel duidelijk: ook in het tweede seizoen kwamen er weer de nodige drama's, liefdesverhalen en spannende momenten voorbij. Bekijk het hieronder allemaal terug.

De samenvatting van het derde seizoen GTST volgt komende zaterdag!