Courteney Cox, Friends

Wie na het zien van de heerlijk emotionele Friends-reünie dacht alles gezien te hebben, wordt flink verrast. Courteney Cox, die Monica Geller speelde, trakteert de fans van de sitcom namelijk op een nog grotere verrassing! 

Article continues after the ad

En die verrassing heeft alles te maken met een hele bekende dansmove: The Routine!

Opfrissertje

Weten we het nog? In de tiende aflevering van het zesde seizoen van Friends waagden Courteney zich samen met haar tv-broer David Schwimmer aan The Routine, een hilarisch dansje dat ze sinds groep 8 niet meer hebben gedaan. Ze wilden hiermee de aandacht trekken op oudejaarsavond. Om je geheugen op te frissen, zo zag het origineel eruit:

Time to dance

We zijn nu wat jaartjes verder, maar Courteney Cox bewees dit weekend nog over diezelfde moves te beschikken. Samen met haar goede vriend Ed Sheeran deed ze namelijk een goede poging voor een replica. "Gewoon een oud dansje met een vriend", aldus de actrice die er inmiddels zo'n 7 miljoen likes voor heeft gekregen. Wij zien een viral aankomen! 


Reüniespecial

Dit clipje komt natuurlijk op een geweldig moment, zo vlak na de uitzending van Friends: The Reunion. Wij noemden de aflevering 'heerlijk nostalgisch', 'hartverwarmend' en 'een cadeautje voor iedere fan van de serie'. Lees hier de complete recensie.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.