De ‘ooehhs’ en ‘aaahss’ vliegen je om de oren in deze gloednieuwe, kreunende teaser van Temptation Island 2019.

Article continues after the ad

Op de eerste beelden zagen we al hoe één van de mannelijke kandidaten een mental breakdown kreeg. Nu horen we, door een stomend filmpje afkomstig van onze Belgische vrienden van VIJF (die Temptation Island in België uitzenden), van alle kanten seksgekreun. Oké, beetje overdreven misschien, maar de makers zitten flink te teasen.
 

Amai!

“Ik heb het ook écht moeilijk”, zucht één van de Belgische deelnemers. “Ik heb het moeilijker”, zegt de ander. Zeggen ze dit voordat ze met elkaar in bed duiken? Spanning, drama, hitsige mensen; we kunnen nu al niet wachten. Temptation Island komt gelukkig bijna naar Videoland en RTL 5. 14 februari – hoe toepasselijk – is het zover.

Spin-off-Island

RTL kondigde vorig jaar aan dat ze aan een spin-off werken, Free Love Paradise. Hierin is het juist de bedoeling dat koppels vreemdgaan (huh? We leggen het graag uit). Daarnaast werkt Videoland aan een tweede reeks Temptation Island VIPS. Benieuwd naar welke BN’ers naar het eiland gaan? Superguide zette al wat potentiele kandidaten op een rijtje.