Heel Holland Bakt Nog een keer, afl 2

Zondag = Bakdag, en dat betekent dat we vandaag weer werden getrakteerd op een kersverse aflevering van Heel Holland Bakt Nog Een Keer. Alleen kende deze tweede uitzending niet voor iedereen een goede afloop.

Article continues after the ad

Voordat echter het hoge woord eruit kwam, moesten de overgebleven bakkers zich deze week eerst nog wagen aan signatuur tompouchen én een Charlotte Russe. Een wat? Ja, een taart met frambozen, biscuit en chocolade *kwijl*.

Problemen bij de technische opdracht

Dat gebeurde met gemengde resultaten. Narcis had - volgens Robèrt en Janny - een behoorlijk zware dag en bungelde onderaan en bij Jacques zelf sloeg de twijfel toe. "Wat ik vanmorgen heb opgebouwd met de tompouchen, heb ik nu wel weer verspild", zucht hij uit naar de technische opdracht. Manuela probeert hem nog gerust te stellen, niet wetende dat er binnen 24 uur een einde aan haar HHB-avontuur zou komen.

Persoonlijke omstandigheden

Hé, hoe dan? We horen het je denken. Nee, ze heeft niet de regels overtreden, maar koos er uiteindelijk zelf voor om te stoppen. "Helaas loopt dit bakweekend anders dan gedacht voor Manuela" licht André van Duin toe. "Manuela heeft vanwege persoonlijke omstandigheden de tent verlaten en komt ook niet meer terug." Wat er precies is gebeurd, blijft onduidelijk. Ze kijkt echter wel terug op een mooie tijd.
 

 

De kijkers leven in ieder geval heel erg mee! 

 

Goed nieuws voor overige bakkers

Dit is natuurlijk verschrikkelijk nieuws voor de bakster die in seizoen 4 nipt de finale niet haalde, maar goed nieuws... voor de bakkers. Er hoefden namelijk niemand naar huis. Een grote opluchting en dan met name voor Narcis, die deze week onderaan eindigde. "Ik ben natuurlijk blij dat ik door mag, maar ook niet echt blij dat ik door mag, want ik heb het niet echt verdiend", reageerde ze enigszins opgelucht.

Heel Holland Bakt Nog Een Keer is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO1. Bekijk hier de aflevering terug.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.