Robert, Janny en André in Heel Holland Bakt

Hoera! Naast een nieuw seizoen komt er binnenkort nog veel meer Heel Holland Bakt op tv! De NPO heeft namelijk besloten om tijdens de zomermaanden zes extra afleveringen van het programma uit te zenden. We vertellen je graag hoe die ingevuld worden.

Extra afleveringen BzV en Heel Holland Bakt

Dankzij de NPO hebben we deze zomer in ieder geval weer wat om naar uit te kijken. Niet alleen Boer zoekt Vrouw, maar ook Heel Holland Bakt krijgt een vervolg! Er staan namelijk zes extra afleveringen op de planning. Die afleveringen bestaan onder meer uit compilaties van de afgelopen seizoenen, die aan elkaar gepraat worden door André van Duin. Uiteraard is er ook een rol weggelegd voor juryleden Janny en Robèrt. Zij zorgen namelijk voor de thuisopdrachten.

Heel Holland Bakt nog altijd enorm populair

Wanneer we de extra afleveringen van Heel Holland Bakt op tv morgen verwachten, is nog onbekend. Dat de NPO ervoor kiest om Heel Holland Bakt meer zendtijd te geven, is niet gek! Jan Slagter zegt er (via Televizier) het volgende over: "Bij ons zijn momenteel twee producten heel populair: de boeken van Heel Holland Bakt en de dvd’s van Nederland in beweging. Ze zijn niet aan te slepen."

Article continues after the ad

Een nieuw seizoen én extra afleveringen HHB

Goed om te weten, is dat deze zes extra afleveringen los staan van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt! Dat wordt ondanks de coronacrisis namelijk gewoon opgenomen, net zoals de juniorversie van het programma.

Meer lezen over Heel Holland Bakt? Wij zochten laatst nog voor je uit hoe het met de oud-winnaars gaat!