Heel Holland Bakt op NPO 1

Zoals elke week mogen de amateurbakkers in Heel Holland Bakt aan de slag met een thema. De uitzending van vanavond - 20:20 uur op NPO 1 - gooit het over een opmerkelijke boeg! 

Article continues after the ad

En dat is iets héél anders dan het bloemen-thema van vorige week, toen de overleden man van presentator André van Duin een ontroerende ode kreeg.

 

Thema van de week

"Januari komt ten eind en meestal daarmee ook de goede voornemens", zo kondigt Heel Holland Bakt aan in de preview voor de uitzending van vanavond. "Het thema deze aflevering is dan ook: weer niet gelukt. En dat nemen sommige bakkers wel heel letterlijk." 'Weer niet gelukt'? Mogen we ons gaan voorbereiden op paniek-aanvallen bij de kandidaten en ingezakte taarten? Daar lijkt het wel op. Ah, héérlijk!

Misbaksels in de tent

Januari komt ten eind en meestal daarmee ook de goede voornemens. Het thema deze aflevering is dan ook: weer niet gelukt! 👎 En dat nemen sommige bakkers wel heel letterlijk... #HHB, zondag om 20.20 uur op NPO 1.

Geplaatst door Heel Holland Bakt op Vrijdag 24 januari 2020


Technische opdracht

Uiteraard laat jurylid Robèrt van Beckhoven de kandidaten weer sidderen van angst. Hij heeft namelijk weer een supermoelijke technische opdracht bedacht. En deze week mogen ze aan de slag met een hazelnootcrème rol. Hier, Robèrt legt het zelf effe uit in zijn beste Brabants:

De technische opdracht - hazelnootcrème rol

Hmmm, een hazelnootrol: maak ons daar maar voor wakker! Om naar binnen te werken dan, want hem bakken als technische opdracht is een stúk lastiger. Durf jij het aan? Met de instructies van Robèrt zit je gebakken! 👉 bit.ly/HHB-hazelnoot

Geplaatst door Heel Holland Bakt op Vrijdag 24 januari 2020


Heel Holland Bakt is vanavond om 20:20 te zien op NPO 1.