Morgen staat Maroeska in de finale van Heel Holland Bakt. Voor het zover is, vertelt de omstreden kandidate hoe zij alle tumult rondom haar deelname heeft beleefd!

Schandpaal

Bij veel trouwe fans van Heel Holland Bakt heeft het laatste seizoen een nare nasmaak achtergelaten. De reden: de deelname van Maroeska. Zij schreef eerder een kookboek en heeft ervaring als cateraar. Dat riekt naar spelbederf en dat was voor veel kijkers reden genoeg om haar aan de digitale schandpaal te nagelen. Vandaag vertelt de controversiële kandidate haar kant van het verhaal!

‘Typetjes’

In een interview met het AD vertelt Maroeska hoe zij iedere aflevering met ‘een knoop in haar maag voor de buis’ zat. “Ik herkende mezelf totaal niet. Dat verwijt ik Omroep MAX. Het gaat ze natuurlijk om de casting van typetjes, ook al pakken die negatief voor mij uit. Ik ben trouwens voor verschillende talkshows gevraagd om mijn kant van het verhaal te vertellen, maar dat werd door MAX categorisch geweigerd”, aldus Maroeska.

Article continues after the ad

 

Aangrijpend

Vooral de reacties op social media hebben haar aangegrepen: “ Er werd opgeroepen tot een gele-hesjesactie in Hilversum om mij uit het programma te zetten. Dat is best intimiderend, want je weet niet of er hier thuis mensen opduiken. Als ik dit had geweten, had ik oprecht mijn best gedaan niet drie keer achter elkaar meesterbakker te worden.” Ondanks dat Maroeska erg is geschrokken van alle ophef, heeft ze toch iets positiefs overgehouden aan haar deelname: “Ik ben een betere bakker dan ooit!”