Nikkie de Jager, WIDM, AVROTROS

Het jubileumseizoen van Wie is de Mol? is nu echt begonnen en dat betekent dat het speculeren van start is gegaan. Wij hadden hier al wat diverse hints verzameld, maar YouTuber Siem heeft ons met zijn video weer op een nieuw spoor gezet. En dat heeft alles te maken met Nikkie de Jager.

Article continues after the ad

Nikkie de Jager staat natuurlijk bekend om haar liefde voor make-up. De beautyvlogster bracht daarom vorige week in samenwerking met Beauty Bay een heus make-uppalette op de markt en daar lijkt misschien wel een hint in te zitten naar haar identiteit als Mol.

Opvallende namen

Ieder kleurtje heeft in het nieuwe make-uppalette van Nikkie een eigen naam. "Nou vallen er twee namen op: Underground en Plottwist", leest YouTuber Siem een hint van iemand anders voor. "Zat Nikkie dus ondergronds en is ze dit keer de Mol? Dat zou een plottwist zijn aangezien ze vorige keer kandidaat was. Het is natuurlijk ontzettend opvallend en iemand anders gaf aan dat dit precies de twee kleuren zijn die ze later pas gaat toelichten." Ze heeft dus nog geen duidelijke uitleg gegeven voor deze behoorlijk opvallende namen.

Marketingstunt

Het zou natuurlijk ook om een prachtige marketingstunt kunnen gaan, maar met ruim 13,6 miljoen volgers op alleen al haar YouTube-kanaal is het nu ook weer niet dat Nikkie de publiciteit nodig heeft. Het palette was namelijk in mum van tijd uitverkocht. We moeten dus maar gewoon afwachten of deze beautyvlogster de saboteur van dit jubileumseizoen is óf dat we de schuld toch bij één van de andere kandidaten moeten leggen. Voor nu houden we haar zeker goed in de gaten.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.