Rob Geus verrast 100% NL, 3FM en Shownieuws

Ter promotie van het nieuwe seizoen van De smaakpolitie deed Rob Geus een verrassingsrondje langs de media. Daar hadden ze liever een waarschuwing gekregen ...

More content below the advertising

De smaakpolitie

Man, man, man ... Don't touch me amigo ... Daar word ik niet vrolijk van ... The hot food is too cold and the cold food is too hot ... We zijn allemaal bekend met Rob Geus, toch? Of het is nu is voor Red mijn vakantie! of De smaakpolitie, de hygiëne-expert toont zich al jaren bereid om een standje te geven aan mensen die hun keuken niet op orde is. Met De smaakpolitie is hij nu na een afwezigheid van drie jaar weer terug, en ook in het nieuwe seizoen blijkt weer dat er vaak onder de maat wordt gepresteerd.

Om de voorpret voor het nieuwe seizoen een beetje aan te jagen, ging Rob bij 100% NL, 3FM en Shownieuws langs om te kijken hoe het daar gesteld is met de hygiëne. En wat blijkt: ook daar blijken doodnormale mensen te werken, en die maken er nu eenmaal af en toe een potje van. Bij 3FM maken ze het wel erg bont, en in de keuken van Shownieuws vraagt Rob zich zelfs af of er iemand tegen de muur heeft staan plassen.

Sauzen mengen met boormachine

De smaakpolitie is vanaf woensdag 11 januari om 20:30 uur weer te zien op SBS6. In de eerste aflevering bezoekt Rob het oosten van het land. Hij ontmoet een restauranthouder die letterlijk alles aan elkaar plakt met ducttape én ziet met lede ogen aan hoe je met een klopboormachine sauzen kunt mengen. Daarnaast neemt hij de proef op de som door opwarmmaaltijden van verschillende toko's naar het laboratorium te sturen voor een nadere inspectie. Spoiler alert: ook daar wordt Rob niet bepaald vrolijk van ...

More content below the advertising

Geinig: Het Amerikaanse Page Six kwam gisteren met een item over hoe klasgenoten van Dwayne Johnson vroeger dachten dat hij een undercover agent was. Omdat zijn pa een professioneel show-worstelaar was reisde The Rock heel wat af met zijn familie, waardoor hij steeds weer naar een nieuwe middelbare school moest. En omdat hij op vijftienjarige leeftijd er al als een volwassen reus uitzag, dachten zijn klasgenoten vaak dat hij een soort 21 Jump Street-agent was die hen in de gaten kwam houden. Dat die serie nou net uitkwam in 1987, datzelfde jaar waarin hij verhuisde, hielp ook niet echt.

More content below the advertising

 

“De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

The Rock retweette het item niet alleen, ook bevestigde hij dat het waar was: “Toen ik van Hawaii naar Nashville verhuisde was ik al 1 meter 93 lang, woog ik al 102 kilo en had ik al een porno-snor - ze dachten allemaal dat ik een undercover agent was. De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

 

The Rock is in april trouwens te zien in de film Fighting With My Family, een biopic over de vrouwelijke show-worstelaar Paige. Hierin laat de Grote Vriendelijke Reus zich zowaar van een minder vriendelijke kant zien. En natuurlijk zien we Dwayne “The Rock” Johnson deze zomer samen met Jason “The Stath” Statham in de Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw, die 1 augustus de bioscopen binnenknalt. Dat is op moment van schrijven nog maar 157 nachtjes slapen!

 

 

Bill Hader keert vanaf april terug als Barry, de introverte huurmoordenaar die tijdens een cursus amateurtoneel langzaam tot inkeer komt. We roepen hier al een klein jaar dat deze HBO-serie één van de fijnste verrassingen was van 2018. Sterker nog, we vonden het één van de drie beste series van het jaar, beter nog dan populaire titels als The Handmaid’s Tale, DareDevil, You of The Haunting of Hill House. We zijn nu dus al razend benieuwd naar het tweede seizoen.

More content below the advertising

 

Volop Awards-nominaties

Ook bij de grote Awards-shows hebben ze deze zwartgallige comedy-serie inmiddels ontdekt: de show sleepte 13 Emmy nominaties in de wacht, waarvan het er drie won. Zowel Bill Hader als Henry “The Fonz” Winkler, die Barry’s theaterdocent Gene Cousineau speelt, wonnen een Emmy Award. De beide acteurs waren ook genomineerd voor zowel de Golden Globes als de Screen Actors Guild Awards.

 

Dubbelleven

In de trailer zien we hoe Barry nog steeds een knipperlichtrelatie heeft met Sally, en hoe hij na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen steeds meer moeite heeft om zijn dubbelleven verborgen te houden. Ook de excentrieke albino-gangster NoHo Hank is weer van de partij.

Barry is zeker een aanrader voor wie genoten heeft van Breaking Bad of van de eerste seizoenen van Dexter. Daarnaast bestaat het eerste seizoen uit slechts acht afleveringen van elk een half uur, dus het valt heerlijk weg te bingen. Het tweede seizoen begint bij HBO in Amerika op 31 maart, wat normaal gesproken betekent dat we de afleveringen de volgende dag kunnen zien op Ziggo. Vanaf maandag 1 april dus!