Chantal Janzen, kincorrectie

Chantal Janzen lag de laatste tijd flink onder het vergrootglas. De geruchten gingen namelijk dat de presentatrice een kincorrectie had laten doen, er een cosmetische misser was gemaakt en dat haar kinimplantaten zelfs waren verschoven. Chantal reageert nu in haar eigen blad &C op alle berichten! 

Article continues after the ad

Normaal gesproken zou Chantal Janzen de berichten negeren, maar nu kan ze het toch niet laten om te reageren op de zogenaamde cosmetische misser.

Eén grote grap

"Ik zou een kin-implantaat hebben laten zetten. Een KIN-IMPLANTAAT! Hahaha", schrijft de presentatrice. "Ik heb altijd al een scheve kin gehad. Bedankt badmeester (lees: vader) voor de beroerd geplakte hechtpleister op de diepe snee in mijn kin na een val in het zwembad als kind." Het moge duidelijk zijn: volgens Chantal is er niets van al deze geruchten waar! Dan weten we dat ook weer.

Relletje met Linda

Chantal Janzen is blijkbaar een favoriet gespreksonderwerp. Kortgeleden stond ze nog flink in de picture vanwege een relletje met concullega Linda de Mol. Linda de Mol noemde het ronduit 'pijnlijk' dat juist Chantal haar programma Oh, wat een jaar overnam en dat liet ze weten ook. De RTL-presentatrice kon het toen ook niet laten om op die uitspraken te reageren. Gelukkig is dat 'nieuws' inmiddels een beetje naar de achtergrond geschoven.