Elise, Boer zoekt Vrouw

Hoewel deelneemster Madeleen achteraf gezien niet zo gecharmeerd was van boer Boer zoekt Vrouw-ster Bastiaan, en ook Milou nu haar twijfels begint te krijgen, lijkt de derde dame, Elise, zeker van haar zaak. Misschien iets... te zeker?

Article continues after the ad

Zo ontdekten weekblad Story en nieuwssite DenD dat de Zeeuwse Elise - die nu nog samen met Milou om het hart van boer Bastiaan strijdt - mogelijk haar mond voorbij praatte over de uitkomst van het al eerder opgenomen programma! Hopelijk kijken de KRO-NCRV-snipers niet mee, want iedereen die de climax van BzV verklapt, kan rekenen op 'straf'. 

Elise hartje Bastiaan?

Beide platforms konden Elise via Facebook opsporen en zagen een potentiële liefdesverklaring staan. DenD schrijft dat één van de reacties onder haar mysterieuze FB-post, 'Die boer zou wel gek zijn als die jou laat lopen', inmiddels is verwijderd. Hmmm... En Story komt met nóg een hint. "Nu blijkt Elise (achternaam bij Story bekend) op haar Facebook op subtiele wijze aangegeven te hebben wat de status van haar liefdesleven is. Een goede vriendin van haar reageerde met een liefdevolle reactie op Elise’s status, waarop Elise reageerde met een ‘vind ik leuk’. Het is echter de vraag of Elise verdergaat met boer Bastiaan, of heeft zij een nieuwe vlam buiten het programma om, ontmoet?"

Boer Bastiaan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1


Straf?

Ja, we geven het meteen toe: dit is een beetje het niveautje 'dat heb op feesboek gestaan!', maar toch: als Elise inderdaad stapelverliefd is op Bastiaan - én het is wederzijds - wil ze dat misschien op subtiele wijze kwijt op Facebook. Hopelijk voor Elise is ze niet te ver gegaan. KRO-NCRV kan keihard zijn, weet Story. "Ze (de deelneemsters, red.) moesten van de KRO-NCRV voorafgaand aan het programma een wurgcontract ondertekenen. Wie wel uit de school klapt, kan op z’n minst rekenen op een berisping en de makers van de datingshow kunnen zelfs naar de rechter stappen." Hoe het verdergaat op het veelbesproken erf van boer Bastiaan zien we komende zondag in een nieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw!

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Foto: Linelle Deunk