Boer zoekt Vrouw Annemiek

Koeienboerin Annemiek, één van de deelnemers van het huidige Boer zoekt Vrouw-seizoen, runt samen met haar vader een grote veehouderij. Maar... volgens weekblad Weekend kleeft daar wel een flinke schuld aan vast.

Article continues after the ad

Het blad claimt op basis van onderzoek dat Annemiek en haar pa een flinke lening afsloten. "Het tijdschrift heeft namelijk ontdekt dat de boerin en haar vader anderhalf jaar geleden een enorme lening hebben afgesloten bij de bank van maar liefst 1.75 miljoen euro! Dat bedrag hebben ze afgesloten op de boerderij en de 59 hectare grond die ze bezitten", zo beschrijft DenD.

Annemiek

Misschien zijn zulke bedragen wel gemeengoed in de boerenwereld, dus neem het vooral met een korrel zout! En als we de BzV-afleveringen zo bekijken, gaat het prima op het boerenbedrijf van de 26-jarige Annemiek. Haar overgebleven mannen, min Steven, die enorm veel reacties kreeg na zijn exit, hebben zelfs al haar businesspartner ontmoet: aka... haar vader! Dat zit in ieder geval al goed. Deelnemers Erik en Jelte zijn nog 'over' in de logeerweek, maar de grote vraag blijft nu: met wie wil Annemiek wel veder daten? Komende zondag krijgen we hopelijk meer duidelijkheid!


Boze Connie

Over weekblad Weekend gesproken: dat tijdschrift had laatst nog een andere BN'er onder een vergrootglas gelegd. Annemiek blijft tot nu toe stil en reageerde niet op de bevindingen, maar Connie Witteman deed dat wel. De diva sloeg keihard terug nadat Weekend haar beschuldigde van hamsteren.

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1.