Terwijl wij nog steeds moeten bijkomen van dat enorme bloedbad van afgelopen week, is ex-The Walking Dead-hoofdrolspeler Andrew Lincoln met hele andere dingen bezig. Zoals: zich afvragen of hij wel weg moest gaan…

Ja, echt. Dit onthult maatje Norman Reedus in Entertainment Weekly. Daryl en Rick zijn/waren niet alleen in de show besties, ook in het echt zijn ze goede vrienden. “Hij vraagt zich nu af of hij niet op het verkeerde moment wegging.”

Article continues after the ad

Huh?

Andrew voegde er volgens Norman aan toe dat de show nu “fucking goed” is. “En ik zei: ja, dude, je hebt echt het verkeerde moment uitgekozen.” Maar hé, de komende jaren krijgen we genoeg Rick te zien. Hij schittert in maar liefst drie aankomende spin-off-films.
 

 

En Michonne dan?

Recent kregen Walking Dead-fans de zoveelste klapt te verwerken: Danai Gurira, aka Michonne, stapt ergens in het tiende seizoen uit de show. Een beetje wishful thinking, maar: het kan toch niet anders dat ze op zoek gaat naar haar liefje Rick en dat ze óók in zijn films opduikt?

Aankomende zondag is het tijd om voorlopig afscheid te nemen van je favoriete zombieshow; dan zendt AMC de allerlaatste aflevering van seizoen 9 uit…