André Hazes

Volkszanger en media-sensatie André Hazes blikt in een zeer openhartig interview met Veronica Magazine terug op de 'Brazes'-periode, aka zijn kortstondige liefdesfling met Bridget Maasland. Heeft hij haar hart gebroken?

Article continues after the ad

Bridget heeft de draad inmiddels alweer opgepakt, ze schijnt zelfs weer te daten, maar de algemene indruk was toch wel: André vond opnieuw de liefde bij zijn Monique en Bridget bleef achter. In de nieuwe editie van Veronica Magazine wordt André ermee geconfronteerd, maar hij zegt juist dat de breuk een gezamenlijke beslissing was.

Gebroken hart?

Waren André en Bridget bezig met een gezamenlijke toekomst? Nee, zegt André. "Daar waren we helemaal niet zo mee bezig. We hadden gewoon een leuke tijd. Ik was losgeslagen, lang leve de lol. Dat was wat ik toen nodig had." Maar is de uiteindelijke breuk misschien ten koste van Bridget gegaan? Met een gebroken hart tot gevolg? "Dat hoop ik niet, dat ik dat bij haar heb gedaan", geeft de zanger - die net een nieuw album (Thuis) heeft gelanceerd - eerlijk aan.

Samen uit elkaar

"Ik zou dat heel spijtig vinden", vervolgt Dré. Maar, benadrukt hij nog maar een keer: "we hebben samen besloten te stoppen". Voordat hij op die inmiddels beruchte Curaçao-vakantie ging - het moment dat de vonk tussen hem en Monique weer oversprong - zagen hij en Bridget in dat uitmaken de beste optie was. "Bridget en ik hebben allebei onze dingetjes. Wij hebben een partner nodig die daarmee om kan gaan en die voor ons zorgt. Je moet niet twee mensen met dingetjes bij elkaar zetten."