Marco en Leontine, familiefoto

Naar verluidt hebben Marco en Leontine Borsato hun villa in Blaricum in de verkoop gezet. Ook zou hun scheiding zo goed als rond zijn. Dat meldt weekblad Story.

Scheiding Marco Borsato en Leontine bijna rond?

Het lijkt echt over en uit tussen Leontine en Marco Borsato… Volgens Story is de scheiding zo goed als rond. Daarnaast meldt het weekblad dat hun villa inmiddels in de stille verkoop is gezet, ondanks dat men eerder nog verwachtte dat Leontine in het huis zou blijven wonen. Naar verwachting zal het niet lang duren voordat het verkocht wordt.

Stel komt relatiecrisis toch niet te boven

Marco en Leontine maakten in februari bekend uit elkaar te gaan. Eind vorig jaar kwam er veel druk op hun 22-jarig huwelijk te staan, toen bleek dat de zanger een kortstondige affaire had gehad met de “levensgevaarlijke” pianiste Iris Hond. Even leek het erop dat Marco en Leontine sterker uit hun relatiecrisis waren gekomen, maar dat bleek achteraf dus toch niet de waarheid... De zanger zou Leontine namelijk niet alleen hebben bedrogen met Iris, maar ook zou hij het bed hebben gedeeld met de “fanclub-vrouw” en een familievriendin.

Article continues after the ad

Hoe het precies zit met Marco zijn affaires zullen we misschien nooit weten. Dat is echter ook niet heel relevant. Het verdrietige resultaat is namelijk hetzelfde: een kapot huwelijk en een leegstaand huis...