De YouTube-teller voor de Carpool Karaoke van James Corden met Will Smith is de zes miljoen alweer gepasseerd. Of je hem nu hebt gemist of niet: kijk hem hier!

Article continues after the ad

Carpool Karaoke

De formule voor Carpool Karaoke van The Late Late Show with James Corden zal je bekend zijn. Zo niet, dan wordt het vanzelf duidelijk als je edities als die met Madonna, Usher en Ed Sheeran bekijkt. Talkshowpresentator James Corden bereikt er iedere keer een miljoenenpubliek mee; zijn sessie met Adele is zelfs 165 miljoen keer afgespeeld!

Naar aanleiding van het enorme succes is op Apple Music deze week Carpool Karaoke: The Series begonnen. Zonder abonnement op Apple Music gaat de serie van zestien afleveringen in principe aan je neus voorbij, maar de makers van Cordens latenightshow op CBS zijn zo vriendelijk geweest om de eerste zes minuten van niemand minder dan Will Smith op YouTube te zetten, plús een preview van de komende afleveringen.

Alicia Keys

De video staat sinds gisteren online en heeft al meer dan zes miljoen kijkers getrokken, maar vergeleken met het record van Adele is dat natuurlijk peanuts. Alle reden dus om jou erop te wijzen zodat ook jij je kunt aansluiten bij de fans die al Gettin' Jiggy wit It.

De video duurt in totaal negen minuten. In de preview tijdens de laatste minuten krijg je voorproefjes van onder anderen Alicia Keys, Metallica, John Legend en twee dames uit Game of Thrones, en zie je dat het meestal niet meer James Corden zelf is die achter het stuur zit.