Als je met je ogen knippert tijdens Vaiana, kun je er zomaar eentje missen: een cameo van een personage uit een andere Disney-film. De collega’s van Entertainment Weekly gingen er eens goed voor zitten en kwamen met een indrukwekkende lijst op de proppen!

Article continues after the ad

Paaseieren

Het maken van een animatiefilm kan soms best saai zijn en dan is het verleidelijk om een easter egg, een kleine knipoog of verwijzing naar een andere film, te verstoppen in je werk. Ook in de Disney-hit Vaiana zitten de nodige paaseieren verstopt voor de oplettende kijker. Deze keer in de vorm van een paar bekende Disney-personages. Filmsite Entertainment Weekly zetten een paar van die gastoptredens op een rijtje!

Laten we makkelijk beginnen: de verwijzing naar Wreck-It-Ralph was bijna niet te missen!

De knuffelbare robot Baymax uit Big Hero 6 gemist? Geen schande, zelfs als het beeld is stilgezet, is het nog een heel lastig zoekplaatje.

Tijdens 'You're Welcome', misschien wel ons favoriete nummer uit de film, komt een oude bekende langs zwemmen: niemand minder dan Flounder uit The Little Mermaid!

Ten slotte kwamen er ook nog enkele personages uit Frozen buurten. Maar die moet je zelf maar zien te spotten in de bioscoop (of even klikken op deze link naar het artikel van Entertainment Weekly).

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!