‘All American Girl’ Heather Locklear heeft betere tijden gekend. Anderhalve week geleden werd de actrice al opgenomen vanwege een zelfmoordpoging. Nu is ze afgevoerd met de ambulance vanwege een overdosis.

Article continues after the ad

Borgtocht

Na de vermeende zelfmoordpoging, werd ze afgelopen zondag tevens gearresteerd omdat ze een hulpverlener en politie-agent had aangevallen. Er werd een borg van 20.000 dollar gesteld en maandagochtend ging Locklear weer naar huis.

Overdosis

Lutele uren nadat de borg was betaald, werd de politie gebeld: er zou iemand een overdosis hebben gehad in het huis van de actrice. Het ambulance personeel ter plaatse had versterking gevraagd. Nadat ze haar op hadden gehaald, reed de caravaan naar het ziekenhuis. 

Het gaat al een tijdje niet zo goed met Locklear. In februari werd de actrice gearresteerd wegens mishandeling van haar vriend - het belletje naar 112 hoor je hieronder. Ook werd ze vorige week verplicht opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Een stel familieleden had de politie gebeld nadat ze haar ouders te lijf ging.