Na Halloween is ook A Nightmare on Elm Street rijp voor een reboot. Althans, als het aan scream queen Heather Langenkamp ligt!

Comeback

Het succes van Halloween bewijst dat er nog genoeg leven zit in de klassieke horrorseries. En Jamie Lee Curtis is dan ook niet de enige horroractrice die een comeback wil maken! Als het aan Heather Langenkamp ligt, is zij de volgende die opnieuw oog in oog komt te staan met haar vroegere aartsvijand. De actrice speelde in 1984 de rol van Nancy in de baanbrekende horrorfilm A Nightmare on Elm Street. In een interview met Entertainment Weekly onthult Langenkamp dat ze direct weer zou tekenen voor de rol!

 

Rematch

“Ik zit hier net als iedere andere scream queen te wachten op een telefoontje uit Hollywood dat ze de serie nieuw leven in gaan blazen. Ik weet dat het gek klinkt, maar het lijkt me heerlijk om weer te doen”, aldus Langenkamp. “Ik hoop op een rematch tussen Nancy en Freddy. Ik zou dat graag willen zien, in dat opzicht ben ik net als mijn fans.” Die rematch kan dichterbij zijn dan de actrice denkt. Vorige week bewees Robert ‘Freddy’ Englund dat hij het namelijk nog niet verleerd is!

Article continues after the ad