The Society, geen tweede seizoen

Fans van de Netflix-series The Society en I'm Not Okay With This moeten toch maar op zoek gaan naar een nieuwe verslaving. Beide series zijn namelijk door de streamingdienst geannuleerd.

Article continues after the ad

Het moet vooral een bittere pil zijn voor de fans van The Society: het tweede seizoen van die reeks was namelijk al aangekondigd! Helaas is de productie beïnvloed door COVID-19, waardoor Netflix het YA-drama alsnog moest annuleren.

Moeilijke beslissing

"We hebben de moeilijke beslissing genomen om niet verder te gaan met het tweede seizoen van The Society en I Am Not Okay With This", vertelde Netflix in een verklaring aan Deadline. "We zijn teleurgesteld dat we deze beslissingen moeten nemen vanwege omstandigheden gecreëerd door COVID en we zijn de makers dan ook dankbaar die onvermoeibaar hebben gewerkt om deze shows te maken voor onze leden over de hele wereld."

Eerste slachtoffers

Deze series behoren nu tot de eerste slachtoffers, maar het zou zomaar kunnen dat Netflix deze beslissing de komende tijd vaker moet maken. De budgetten moeten namelijk - door alle maatregelingen vanwege het aanhoudende coronavirus - omhoog en de cast moet maar kunnen in de (nieuwe) opnameperiode. Het is dus maar af te wachten wanneer de volgende slachtoffers gaan vallen. Houd het nieuws over je favoriete series dus maar goed in de gaten, want wie weet moet je die binnenkort ook gaan missen.