The Voice Senior, André Hazes

Met een kast vol prijzen en talloze gouden platen op zijn muur is het bijna ondenkbaar dat André Hazes ooit als deelnemer te zien is in The Voice. Toch probeerde de volkszanger de coaches te overtuigen... al lag het dan iets anders dan een normale auditie.

Article continues after the ad

Geen paniek dus! Je hebt afgelopen vrijdag niets gemist als je naar The Voice of Holland zat te kijken.

Coach

'Onze' André Hazes liet alleen van zich horen in de Vlaamse versie van The Voice Senior. Nu horen we je denken: maar die André is toch niet zo oud? Nee, dat klopt. De volkszanger is alleen coach en wilde net als Waylon en Ali weleens voelen wat die kandidaten nu eigenlijk moeten doorstaan op die befaamde rode stip. Stiekem had hij het daar nog knap lastig mee! 

Draaiende stoelen

"Als jullie niet drukken, hebben jullie een probleem", waarschuwt de zanger zijn medecoaches Karen Damen, Sam Gooris, Walter Grootaers en kandidaat Nine vooraf. Toch denkt Walter daar anders over. "Nee, dan heb jij een probleem", zegt hij lachend, waarna de jonge zanger start met zijn nummer Leef. Benieuwd of hij de stoelen weet te draaien? Dat zie je in de video hieronder.

Complimentenregen

Of de coaches nu draaien of niet: het Belgische volk lijkt André inmiddels in zijn zak te hebben. Onder het oorspronkelijke filmpje regent het namelijk complimenten. "Leuk programma, toffe jury en André is een supersympathieke kerel", schrijft een fan. "Veel respect voor André. Hij heeft zoveel meegemaakt, maar hij staat er toch nog altijd. Veel succes nog met alles wat je onderneemt." Dat zijn nog eens leuke berichten voor de man die van de week behoorlijk openhartig was.