Game of Thrones van HBO

Het is alweer twee jaar geleden dat de finale van Game of Thrones werd uitgezonden. Maar HBO is nog lang niet klaar met de fantasywereld van auteur George R.R. Martin.

HBO werkt inmiddels aan minstens twee nieuwe spin-offs van Game of Thrones. Volgens The Hollywood Reporter zou het gaan om twee animatieseries voor de streamingdienst HBO Max. Een van deze spin-offs zou zich afspelen in The Golden Empire of Yi Ti, een fictief keizerrijk dat is geïnspireerd door het China uit lang vervlogen tijden.

Yi Ti

In Seizoen 7 van Game of Thrones werd al even kort verwezen naar Yi Ti, maar blijkbaar heeft HBO nu grote plannen om dit fantasyrijk verder te verkennen in serievorm. Het is nog niet bekend waar de andere animatieserie van Game of Thrones over gaat. HBO wilde verder niets kwijt aan The Hollywood Reporter over deze nieuwe projecten.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Game of Thrones: House of the Dragon

Eén ding staat vast: de vuistdikke fantasyboeken van George R.R. Martin liggen geen stof te happen bij HBO. Het aantal aangekondigde spin-offs, prequels en animatieseries is allang niet meer op één hand te tellen. Vooralsnog lijkt een van deze GoT-producties er zeker te komen, namelijk Game of Thrones: House of the Dragon. Deze prequel van de HBO-serie gaat volgend jaar in première… hoewel we onze hand daarvoor niet in het drakenvuur durven te steken.  

Lees ook: Game of Thrones: House of the Dragon – Alles dat je moet weten.