Over anderhalve maand gaat het nieuwe seizoen van Game of Thrones van start. HBO onthulde vannacht een gloednieuw voorproefje van dit komende hoofdstuk!

Voorjaar

Winter is coming… dit voorjaar! Het is misschien nog moeilijk te bevatten, maar over een kleine twee maandjes gaat het laatste hoofdstuk van Game of Thrones in première. Ondanks de rap naderende releasedatum, heeft HBO nog geen officiële trailer vrijgegeven voor de achtste reeks. Dat gemis wordt enigszins goed gemaakt door deze HBO-promo die vannacht online verscheen!

Article continues after the ad

 

Strijdlustig

In de video is te zien hoe het geallieerde leger op weg is naar de ultieme confrontatie met de Night King. En uiteraard kunnen de draken niet ver achterblijven. De immer strijdlustige Arya lijkt er alvast zin in te hebben! Goed, het is wat karig… maar de doorzetters worden beloond op nog wat extra hardcore drakenactie in de laatste secondes van het spotje.

Ondankbaar

En laten we ook weer niet te veel miepen: fans van de kwaliteitszender worden ook getrakteerd op nieuwe beelden van de superheldenserie Watchmen, een eerste voorproefje van de langverwachte Deadwood-film en nog veel meer HBO-series om naar uit te kijken!

Het nieuwe seizoen van Game of Thrones gaat op 14 april in première.