Fans van HBO hebben weer een hoop om naar uit te kijken. Vannacht deelde de kwaliteitszender een promo met gloednieuwe beelden van onder meer Game of Thrones en Watchmen!

Westeros

HBO heeft een reputatie hoog te houden als het aankomt op kwaliteitsseries. En ook komend jaar heeft de betaalzender weer een line-up om je vingers bij af te likken! Bovenaan ieders verlanglijstje staat natuurlijk Game of Thrones. In april gaat het achtste en laatste seizoen van deze razend populaire fantasyreeks van start. En met de eindstreep in het vooruitzicht, wordt het er beslist niet gezelliger op in Westeros!

Article continues after the ad

 

Meeslepend

De teaser toont de eerste ontmoeting tussen Sansa Stark (Sophie Turner) en Daenerys Targaryen (Emilia Clarke). Maar er valt meer te genieten in 2019 bij HBO! Zo krijgen we een glimp te zien van de langverwachte superheldenserie Watchmen, met Oscarwinnaar Jeremy Irons. Ook kijken we enorm uit naar de nieuwe seizoenen van True Detective, Crashing, Big Little Lies en Barry. En vlak het vervolg op Succession ook niet uit. Dit meeslepende familiedrama schopte het niet voor niets tot ons overzicht van de beste series waar niemand naar kijkt!