Hayley Atwell

Een van de weinige dingen die je als acteur nog kunt doen tijdens een corona-opnamestop: trainen, trainen en nog eens trainen! Dat geldt zeker ook voor Agent Carter-actrice Hayley Atwell, die een grote rol speelt in actieknallers Mission: Impossible 7 én 8.

Article continues after the ad

De twee aankomende spionnenfilms met Tom Cruise worden achter elkaar gedraaid. Sinds een aantal maanden liggen de opnames echter stil. Dit zorgde helaas voor een beetje uitstel. Gelukkig houdt Hayley de moed er flink in door keihard door te trainen. We snappen best dat ze enorm trots is op het resultaat en het daarom op haar Insta knalt!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Backbone #missionimpossiblemovie

Een bericht gedeeld door Hayley Atwell (@wellhayley) op


Trainen!

Er is nog vrij weinig bekend over Hayley's rol. Maar als je zo'n grote job in Mission: Impossible weet te scoren, moet je je voorbereiden op krankzinnige stunts en heftige vechtscènes. Dat komt zo te zien wel goed! Ook de timing is perfect: naar verluidt gaan de opnames zeer binnenkort weer van start! Dan kan ze die keiharde trainingen eindelijk weer in de praktijk brengen.

Marvel-sterren

Hayley kennen we natuurlijk als Peggy Carter uit het MCU. Maar de makers van MI 7 en 8 hengelden nóg een Marvel-ster binnen: Mantis-actrice Pom Klementieff. Ook haar rol is nog in nevelen gehuld. Net als Hayley ging ze tijdens de opnamestop lekker door met bikkelen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Revenge is a dish best served cold 😈

Een bericht gedeeld door Pom Klementieff (@pom.klementieff) op