Peter Gillis

Realityster Peter Gillis kreeg in de laatste Massa Is Kassa-aflevering slecht nieuws, maar deze week konden hij en grote liefde Nicol gelukkig ook wat goed nieuws brengen. Nieuws waar ze ongetwijfeld helemaal foxwild van werden!

Article continues after the ad

Lees ook ons interview met Nicol Kremers'Ik ben allesbehalve een golddigger'

De Gillisjes houden wel van snel handelen. Zo gooide Nicol laatst ook al een familiepronkstuk in de verkoop en zette Peter zijn grote villa (check hier de luxueuze rondleiding) in de etalage. Nou, geen verrassing, want in deze huizenmarkt gaat alles extreem snel: Peter heeft zijn villa onder voorbehoud verkocht! 

Hatseflats!

Na berichtgeving van Privé-baas Evert Santegoeds, die het nieuws voor het eerst bracht, klopte Shownieuws aan bij de vakantieparkenbaron himself. Hij bevestigt dat 'ie het huis onder voorbehoud verkocht voor de vraagprijs. Hatseflats! Nu kan de fam verhuizen en dat levert ongetwijfeld een interessante verhaallijn op voor de serie. Of Peter ook winst maakte met de verkoop, is niet bekend.

Wat krijgt de koper?

De gelukkige koper moest een slordige €1.395.000 op tafel leggen voor de Gillis mansion. Wat hij of zij ervoor terugkrijgt? Niet niks. Vijf slaapkamers, twee badkamers een dikke lap grond... eigenlijk alles waar de Funda-fanaat van gaat kwijlen. Hilarische detail: Peter en Nicol hadden de master bedroom met een bordje omgedoopt tot - houd je vast - de 'hatseflats hut'. Héérlijk schaamteloos!


Familie Gillis: Massa is Kassa is iedere dinsdagavond om 20.30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.