Na ruim een kwart eeuw waren de hoofdrolspelers uit The Wonder Years weer even bij elkaar. En het is alsof ze nooit zijn weggeweest!

Nostalgisch

The Wonder Years, wie is er niet groot mee geworden? In deze nostalgische feelgood-serie volgden we het leven van Kevin Arnold (Fred Savage), een doodgewone scholier die zijn plek probeert te vinden in het Amerika van de roerige jaren 60 en 70. Gelukkig staat hij er niet alleen voor. Zoals de openingstune al weggaf, kreeg Kevin hulp van zijn schoolvrienden Paul en Winnie. In 1993 kwam er een einde aan deze met prijzen overladen serie. Maar dankzij Danica ‘Winnie’ McKellar werden de jeugdvrienden na 26 jaar weer met elkaar herenigd!

Article continues after the ad

 

‘Tweede familie’

De actrice deelde op Twitter een selfie waarop ze poseert met Fred Savage en Josh Saviano. Laatstgenoemde speelde in The Wonder Years de rol van Paul, het nerdy vriendje van Kevin. Daarbij schrijft Danica: “Jullie zijn mijn tweede familie. Ik bedoel, we zijn tenslotte samen opgegroeid.” Dat geldt niet alleen voor de cast, maar ook voor de talloze kijkers die iedere week trouw voor de buis zaten. De serie schopte het onlangs nog tot onze lijst van 80s series die wel een reboot verdienen en deze ontroerende foto onderstreept dat nog maar eens!