Naya Rivera, Glee

Er wordt sinds woensdag met man en macht gezocht naar Naya Rivera. De Glee-ster verdween deze week tijdens een boottochtje met haar zoon op Lake Piru. Hoewel de politie al door heeft laten schemeren dat ze denken dat ze het niet heeft overleefd, houden haar familieleden en oud-collega's nog altijd hoop. 

Article continues after the ad

De politie gaf gisteren op Twitter voor het eerst onderwaterbeelden vrij om te laten zien hoe moeilijk de zoektocht naar de Glee-actrice gaat. De bodem ligt - zoals je kunt zien op de beelden hieronder - bezaaid met brokstukken en bomen en daarom wordt er vaak afgeraden om in het meer te zwemmen. Op de plek waar het bootje van Naya met haar zoontje daarin is teruggevonden, is het echter wel toegestaan. 


Sterk blijven

Haar voormalig Glee-collega Heather Morris gaf deze week al een statement dat ze niets anders kan dan positief blijven denken. "Ik houd hoop dat de reddingswerkers Naya thuis zullen brengen en dat ze snel zal herstellen. Ik weet zeker dat Naya me zou vertellen dat God een plan heeft voor alles en ook al weten we niet wat dat plan is, we moeten flink zijn en sterk blijven", vertelde ze na haar bericht op Instagram Stories aan E News. Ook Naya's familieleden kunnen niet anders dan hopen en bidden op een goede afloop, al lijkt die met het verstrijken van de tijd steeds kleiner te worden.

Hulp bieden

Inmiddels duiken er op social media hartverscheurende beelden op van Naya's moeder en broer die bij het meer te vinden zijn. "De politie heeft bevestigd dat het om Naya's moeder en broer gaat", vertelt ABC News van wie de foto afkomstig is. "Ze zijn sinds de verdwijning van Rivera elke dag bij het meer geweest en houden nauw contact met de Sherif's Office. Zaterdag zijn ze zelfs mee uitgevaren met een van de boten om mee te zoeken naar Naya." Het is voor hen te hopen dat ze snel duidelijkheid krijgen over het lot van hun dierbare familielid.