Net5 zendt binnenkort de allereerste late-nightsoap van Nederland uit: De Spa. Vandaag onthulde de zender de eerste teaser voor deze dramaserie!

Article continues after the ad

Ongure types

In De Spa vormt een luxe wellness-resort de achtergrond voor een dramaserie vol misdaad, jaloezie, romantiek, liefde en intrige. De eerste teaser laat nog weinig los over het verhaal, maar het succes van het resort schijnt een aantal ongure types aan te trekken. Het duurt niet lang, of schone handdoeken zijn nog wel de minste zorgen voor spa-eigenaresse Tess Molenaar.

Cast

Hoewel de teaser misschien meer vragen oproept dan beantwoordt, is er wel al bekend over de cast van deze nieuwe serie. Zo zal Tess Molenaar worden gespeeld door Annette Barlo. Zij speelde in 2009 de rol van Lies de Weerdt in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast zijn er rollen weggelegd voor onder anderen Vajén van den Bosch (Spangas), Juvat Westendorp (Tuintje in mijn Hart) en Eva Marie de Waal (Divorce). Op de site van Net5 valt verder te lezen dat de serie van dezelfde makers is als Gooische Vrouwen en Divorce

De Spa is vanaf oktober iedere werkdag te zien bij Net5.