Harry Styles Dunkirk

Harry Styles komt 3 jaar na Dunkirk weer terug op het witte doek! Hij speelt Tom in My Policeman, melden verschillende Amerikaanse media. Het nieuws is nog niet officieel bevestigd.

My Policeman is een verfilming van de lhbti-roman uit 2012, geschreven door Bethan Roberts. Lerares Marion (Lily James) wordt in deze nieuwe romantische film smoorverliefd op een agent. Tom is echter verliefd op... museumcurator Patrick! Hij moet kiezen tussen een veilig huwelijk met de verliefde Marion óf voor een homoseksuele relatie met zijn grote liefde, wat in die tijd niet werd geaccepteerd.

Break van muziek

Eerder deze week stelde Harry al zijn shows in 2020 uit in verband met het coronavirus: wél werkt hij aan een ander project. In Oliva Wildes' nieuwe film Don’t Worry Darling vervangt hij Shia LaBeouf, die volgens The Hollywood Reporter ontslag nam vanwege "een onduidelijk geschil."

Article continues after the ad

In de psychologische thriller Don’t Worry Darling speelt Florence Pugh (Little Woman, Midsommar) een vrouw die een bijzondere ontdekking doet over haar ogenschijnlijk perfecte leven. Dat is alles wat we tot nu toe over de film weten. Maar met niemand minder dan Oliva Wilde (Booksmart) aan het roer moet het goed komen!

Nieuwe Elvis

Harry was ook even in de running om Elvis Presley te spelen in de nieuwe film Elvis. Maar helaas, het lijkt erop dat acteur Austin Butler naast Tom Hanks in de film over de King of Rock 'n Roll gaat spelen.

Wanneer My Policeman uitkomt is nog niet bekend. De productie begint waarschijnlijk volgend zomer.