Daniel Radcliffe als Harry Potter

Potterheads, klaar voor een ultieme domper? Nee, wij ook niet, maar toch moeten we dit met jullie delen. De veelbelovende Harry Potter-game Hogwarts Legacy is met een jaar uitgesteld...

Article continues after the ad

Als je ons een beetje volgt weet je dat we helemaal Harry-obsessed zijn. We duiken nog regelmatig de Wizarding World in om je prangende vragen te beantwoorden en we kunnen niet wachten totdat Fantastic Beasts 3 uitkomt. Ook hadden we voor 2021 al onze hoop gevestigd op Hogwarts Legacy - dé Harry Potter game die je door Zweinstein laat banjeren. Nou, gaat mooi niet door!

Hogwarts Legacy is uitgesteld

Ja, dat lees je goed. Om "de game de tijd te geven die het nodig heeft" gaat 'ie van 2021 naar 2022, zo delen de makers op het officiële twitteraccount. "Het maken van de beste ervaring in de Wizarding World voor game fans is het allerbelangrijkste voor ons." Nou, beter een game die echt af is in plaats van een versneld misbaksel, maar balen is het wel.


Wat kunnen we verwachten?

Hogwarts Legacy is een open-wereld actie-RPG die je anno 19de eeuw in Hogwarts dropt. Oftewel: je jeugddroom om zélf naar de tovenaarsschool af te reizen komt hiermee in vervulling. De trailer deed onze hype-meter helemaal flippen en dat was niet gek. Toverspreuken afvuren, door Hogwarts slenteren, het verboden bos bezoeken, fantastic beasts ontmoeten... Nou ja, nog maar een jaartje wachten en we kunnen ermee aan de slag!