De Slag om de Schelde Tom Felton

De Britse acteur Tom Felton (34), bekend van zijn rol als pestkop Draco Malfidus in Harry Potter, liet zijn fans donderdag flink schrikken toen hij onwel werd tijdens een golfevenement. Inmiddels is hij aan de betere hand, zo geeft hij zojuist aan op Instagram.

Article continues after the ad

Veelzeggende foto's

Het was dan ook wel een momentje: tijdens een golfevenement doken er uit het niets foto's op, waaruit bleek dat de 34-jarige acteur uit o.a. De Slag om de Schelde in elkaar was gezakt en overeind werd geholpen door zijn golfcollega's. Hij werd vervolgens op een kar gelegd en per brancard weggereden voor verdere behandeling. Hij leek bij kennis, maar lang bleef onduidelijk wat er nu precies was voorgevallen.

'Don't you worry' 

Inmiddels gaat het beter met hem, zo blijkt uit zijn eigen gezondheidsupdate, inclusief muzikaal intermezzo. "Dames en heren, jongens en meisjes. Ik wilde even iedereen bedanken voor de lieve berichten die ik recent heb gekregen na een eng moment", reageert de acteur. "Ik ben aan de betere hand, voor het geval jullie je zorgen maakten." 


Hij vertelt dus niet wat precies de oorzaak is, als die er al is, maar hij verzekert zijn fans dat het binnenkort allemaal koek en ei is. "Ik ben aan het herstellen. Bedankt aan iedereen die me heeft geholpen."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.