Meghan & Harry, Netflix

Al zo'n zeven maanden weten we dat het Netflix is gelukt om Harry en zijn Meghan binnen te harken. Alleen tot nu toe bleef de vraag: wat gaat dit society-koppel doen? Daar hebben we nu een antwoord op! 

Article continues after the ad

Fans van realityseries stellen we direct teleur: het wordt geen real-life soap met de kleine Archie.

Menselijke verhalen vertellen

Wat ze dan wel gaan doen? Harry en Meghan werken mee aan aan serie over de aanloop naar de Invictus Games van 2020, nu nog getiteld Heart of Invictus. In deze docuserie staan ze stil bij de menselijke verhalen en veerkrachtige geest achter dit internationale sportevenement gericht op militairen en veteranen. Heel verwonderlijk is deze docu dan weer niet. Harry is immers de initiatiefnemer van de games.

Op weg naar Nederland

"Sinds de allereerste Invictus Games in 2014 wisten we dat elke concurrent op zijn eigen uitzonderlijke manier zou bijdragen aan een mozaïek van veerkracht en vastberadenheid", vertelt Harry op de website van de organisatie. "Deze serie geeft gemeenschappen over de hele wereld een kijkje in de ontroerende en opbeurende verhalen van deze concurrenten op weg naar de Invictus Games in Nederland volgend jaar."

'On' en 'Off' screen

De reeks bestaat uit diverse afleveringen waarin er zowel diverse deelnemers als organisatoren aan het woord komen. En ja, ook Harry krijgt een bijzonder rolletje. Naast zijn rol als Executive Producer mag hij ook 'on screen' aan de slag. Het hoe en wat weten we dan weer niet. 

Wanneer de reeks op Netflix verschijnt, is ook nog niet duidelijk.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: