3FM-dj’s Domien en Frank worden in het Glazen Huis opgesloten door Hardwell. De Nederlandse dj heeft zin in het feestje in zijn eigen stad Breda.

Article continues after the ad

Mijn Breda

“Ik ben heel blij dat ik in ‘mijn’ Breda op deze manier mijn steentje aan 3FM Serious Request kan bijdragen. In 2008 heb ik het feestje op de Grote Markt moeten missen, maar ik ga het dit jaar meemaken. Het evenement leeft ontzettend in de stad, ik hoor het echt van alle kanten. Breda staat vanaf 18 december op haar kop!”, zo kunnen we lezen op de website van 3FM Serious Request.

Dionne en Humberto

Hardwell is, naast de hele rits 3FM’ers die stad en land afreizen om mee te helpen aan Serious Request, niet de enige BN’er die zich met de actie bezighoudt. Zo komen onder anderen Dionne Stax en Humberto Tan Frank en Domien ’s nachts vergezellen in Het Glazen Huis en brengen net als voorgaande jaren weer tal van sterren een bezoekje aan de dj’s.

Longontsteking

Het is de dertiende keer dat 3FM met Serious Request middels het Glazen Huis geld inzamelt voor een goed doel. Dit jaar is dat het voorkomen en behandelen van de stille killer longontsteking bij kinderen. Domien Verschuuren neemt voor de derde keer zijn intrek in Het Glazen Huis. Frank van der Lende mag voor de allereerste keer een aantal dagen honger lijden en plaatjes draaien. De mannen worden op de avond van 18 december opgesloten door Hardwell, op Kerstavond mogen ze er weer uit en wordt het uiteindelijke geldbedrag bekendgemaakt.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!