Als eerste cabaretier van Nederland opent Hans Teeuwen de deuren naar een oneindig publiek. Zijn eigen Hans Teeuwen World is een online platform waarop al zijn werk te zien is, inclusief zijn meest recente en nog niet eerder - buiten de theaters - vertoonde Nederlandse voorstelling Echte Rancune.

Article continues after the ad

Kakelvers

Maar dat is nog niet alles. Het kanaal wordt wekelijks aangevuld met exclusieve, kakelverse, door Teeuwen zelfgemaakte filmpjes. Ook ontvangen leden van Hans Teeuwen World allerlei privileges zoals voorrang bij eventuele toekomstige kaartverkoop. Alsof dit nog niet genoeg is, trekt Orakel Teeuwen je horoscoop, zal hij zo nu en dan live uitzendingen gaan doen en sluit Hans ook persoonlijk contact met zijn community zeker niet uit.

Rij 1

"Er staat iets groots te gebeuren", zegt Hans in een filmpje op zijn website. "En u kunt op rij 1 zitten", vervolgt hij. "Het wordt zo goed, het wordt zo mooi, het wordt zo groots", aldus de cabaretier. Hij roept iedereen op om zich alvast in te schrijven. Aanstaande vrijdag om 12:00 uur gaat het platform officieel de lucht in.