Hans Kraay Jr, Oranjezomer

De kijkers van De Oranjezomer zagen gisteren een ontdane Hans Kraay Jr. De sportkenner keek namelijk onderweg naar de opnames de dood in de ogen! 

Article continues after the ad

Hans Kraay Jr. wilde na de al heftige uitzending met de reanimatie van voormalig Ajacied Eriksen eigenlijk niet de aandacht op zichzelf richten, maar na een duwtje van zijn collega's kwam het hoge woord er alsnog uit. 

Tegenligger in de buurt

"Ik vind het een beetje gênant om dat nu te zeggen", begint hij voorzichtig, maar het moet toch even van zijn hart. "Ik woon in Ophemert, daar is de breedste weg 1 meter 80. Ik rijd van het erfje af en als je een tegenligger krijgt, moet er minimaal één stoppen of misschien wel allebei." Alleen aan dat laatste had zijn tegenligger dit keer geen boodschap.

Dood in de ogen

"Normaal komt er weleens eentje met zestig kilometer per uur voorbij, maar er kwam nu een Audi A5 met echt 200 kilometer per uur recht op mij af in dat kleine straatje. Ik dacht echt: ik ben dood", vertelt hij met de schrik er nog goed in. Gelukkig wist Hans op het laatste moment zijn stuur te keren. "Ik kom in een weiland en ik heb ze nooit meer gezien."

Een belangrijk advies

Toch wil hij wel iets tegen de dader(s) zeggen: "Vieze vuile nagemaakte hondenkop, normaal rijden. Het is niet erg als je mij doodrijdt, maar als je straks een kind doodrijdt, is het veel erger. Trouwens als je mij doodrijdt, is ook heel erg."

Beluister hieronder de hele video!

De Oranjezomer is dagelijks zowel om 20.00 uur te zien als om 22.55 uur. Uiteraard op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.