Hans Klok in Nederland

Meester-illusionist Hans Klok klimt in de pen en werkt aan zijn memoires. Welke BN'er moet vrezen voor dit ongetwijfeld onthullende boek? Bridget Maasland, zo blijkt.

Article continues after the ad

Hans en zijn legertje tover-assistentes zitten momenteel aan huis gekluisterd. De grote spektakelshow waar Hans mee op de planken staat in Las Vegas, ligt uiteraard stil door de coronacrisis. Maar hij gaat niet stilzitten. Hans gebruikt deze tijd om te beginnen aan een boek over zijn leven!

Bridget moet vrezen

Mogen we net zo'n onthullend showbizzboek verwachten als dat van Patty Brard? Die bracht recent haar biografie uit en dat hebben we geweten ook! Verschillende BN'ers, waaronder Bridget Maasland, kregen een niet zo'n eervolle vermelding. Wanneer weekblad Weekend aan Hans vraagt welke BN'er moet vrezen voor zijn boek, hoeft hij niet lang na te denken. "Natuurlijk mijn grote vriendin Bridget Maasland, haha! Maar zij krijgt maar een klein stukje hoor, niet te veel eer." Euhm... vanwaar die fittie?

Hans vs. Bridget

Die antipathie jegens Bridget komt niet uit de lucht vallen. De Hollandse Houdini onthulde eerder dat de ernstig zieke Nathalie, zijn oud-assistente waar hij nog veel contact mee heeft, vecht voor haar leven. En deze Nathalie is getrouwd met Pepijn, de ex-man van Bridget. Tevens zou ze volgens Hans een goede stiefmoeder van haar zoon Mees zijn. "Bridget heeft alleen nooit enig medeleven met Nathalie getoond, en dat vind ik niet kunnen", zei hij onder meer. Hans haalde fel uit. "Als iemand de helft van de tijd voor je kind zorgt en diegene krijgt het slechte nieuws dat geen arts meer wat voor haar kan doen, dan moet je toch kunnen zeggen: en nu is het klaar."

Boek van Hans Klok

Goed, verwacht dus meer pittige uitspraken over de RTL-ster wanneer Hans zijn boek uitbrengt (wanneer weten we nog niet). Wat mogen we nog meer verwachten? Wilde verhalen over Gerard Joling! "Ook zal ik over Gerard Joling gaan schrijven, met wie ik de nodige avonturen heb beleefd. Maar hij is een goede vriend van mij, dus daar wil ik mee oppassen", aldus Hans. Ook komt de illusionist nog met een gouden tip om deze tijden van thuiszitten door te komen. "Deze periode zorgt voor veel creativiteit, maak daar gebruik van."