Hans Klok

Op zaterdagavond ging de langverwachte avondklok in: tussen 21:00 uur en 4:30 uur is het niet de bedoeling dat we buiten lopen. Illusionist Hans Klok reed op dat moment op de snelweg en werd aangehouden!

Hans Klok werd deze week voor de grap omgetoverd tot ‘Hans Avondklok’, en werd daarom door radiozender 100%NL gevraagd om een show te maken. Voor Klok was er dus niets aan de hand: hij had een werkgeversverklaring waarmee hij op straat mocht zijn.

Klok vertelde in Shownieuws kort over zijn aanvaring met de politie.

Article continues after the ad

Andere BN’ers proberen op social media vooral de moed erin te houden. Bridget Maasland verklaarde zich solidair, en liet haar hondje expres vóór 21:00 uur uit!

Schrijfster Heleen van Royen is niet helemáál solidair, maar heeft in elk geval een geldige reden om buiten te zijn!

Actrice Halina Reijn vraagt aan haar volgers hoe het allemaal gaat tijdens de avondklok; ook al is hij nog maar een half uurtje bezig.

Tim Hofman, de koning van de Gouden Televizier-Ring, wordt er zelfs een beetje emotioneel van!

 

Hoe overleef je de avondklok?

Het is de bedoeling dat door de tijdelijke avondklok het aantal coronabesmettingen daalt, waardoor ziekenhuizen niet overbelast raken. Het is natuurlijk vervelend, maar hopelijk duurt de maatregel niet al te lang! Mocht je je vervelen, dan kun je de beste films en series op Netflix (of Disney Plus!) eens checken. Amazon Prime en Videoland hebben ook een heel goed aanbod.

Ook is dit een uitgelezen moment om schaamteloos onze nieuwe podcast Bankplakkers te pluggen! Houd vol!