Acteur te gast bij The Late Show with Stephen Colbert

Last van een kleine crisis? Brad Pitt to the rescue! De acteur beantwoordde tijdens zijn bezoek aan The Late Show with Stephen Colbert een paar prangende levensvragen.

Grote vragen, grote sterren

Het gebeurt niet vaak dat Brad Pitt bij een talkshow zit, dus als de acteur wel verschijnt, mag je in je handjes knijpen. Stephen Colbert wist de grootheid te strikken voor The Late Show en deed met Brad zijn populaire comedysketch Big Questions With Even Bigger Stars, waarin ze met een vette knipoog ‘filosofische’ vragen beantwoorden. "Hey Brad, geloof je in leven na de dood?" aldus Stephen. "Ik weet het niet zeker, ik geloof wel in de dood na het leven." Bekijk de hele video hierboven. De sketch begint rond de 1 minuut.

War Machine

De acteur schoof aan bij Colbert vanwege zijn nieuwe film War Machine, die vanaf 26 mei te zien is op Netflix. Brad speelt in deze zwarte komedie Generaal Glen McMahon, een soort rockstermilitair die ten tijde van de Irak-oorlog naar het Midden-Oosten wordt gehaald. Daar moet hij het leger omtoveren tot een geoliede machine. Plan B, Brad Pitts eigen productiemaatschappij, produceert de film.

Brangelina

Het was een van Brads eerste TV-optredens sinds zijn break-up met Angelina Jolie. De twee gingen in september uit elkaar na een relatie van 11 jaar.

Naast War Machine zal Brad volgend jaar ook te zien zijn in het vervolg op World War Z. De film wordt waarschijnlijk geregisseerd door Fight Club-maker David Fincher, een vriend van Brad.

Coldplay heeft de trailer vrijgegeven voor de documentaire A Head Full Of Dreams, die op woensdag 14 november eenmalig in de bioscopen te zien is. Op zich is het niet zo boeiend als een band weer eens een docu uitbrengt, maar het bijzondere aan deze film is dat de regisseur de jongens ook echt vanaf het prille begin heeft gevolgd. En dat levert best wel hilarische oude beelden op!
 

 

Bleke slungel

Zo zien we beelden van eind jaren negentig met Chris Martin als een puisterig beugelbekkie dat bij wijze van grap roept dat Coldplay een ongelofelijk grote band gaat worden. Niet alleen zou deze slungelige aspirant-muzikant later ontzettend gelijk krijgen, ook is de Britse band groter geworden dan Chris in zijn wildste dromen gedacht had. En deze bleke grapjas kon toen ook nog niet vermoeden dat hij ooit nog eens een paar jaar getrouwd zou zijn met Gwyneth Paltrow. 

Toevallig begin

A Head Full Of Dreams is geregisseerd door Mat Whitecross, die eerder ook onder de goed ontvangen muziekdocu Oasis: Supersonic maakte, over dat bandje van de immer bekvechtende broertjes Liam en en Noel Gallagher. Toevallig zat Mat met de jongens van Coldplay op school, en begon hij ze toen al te volgen met een camera. Daar is hij de afgelopen twintig jaar steeds mee verder gegaan, zodat de film nu een mooi totaalplaatje geeft van de carrière van de band.

Het Hollywood-debuut van Penoza-regisseur Diederik van Rooijen

Vanuit het niets is hier ineens de trailer voor The Possession of Hannah Grace die je de stuipen op het lijf komt jagen. Vorige week riepen we nog dat horrorfilms echt moeten kappen met jump scares, maar na het zien van deze trailer die er stampvol mee zit moeten we daar misschien toch op terugkomen. Of misschien zeggen we dat wel omdat we gewoon trots zijn dat deze Hollywood-horror geregisseerd is door Penoza-regisseur Diederik van Rooijen.

Wie zegt dan ook ja tegen zo’n eng baantje?

De hoofdrol in The Possession of Hannah Grace is voor Shay Mitchell, die we kennen als Emily uit Pretty Little Liars. Haar personage Megan neemt het ongelukkige besluit om ja te zeggen tegen een baantje als nachtwaker in een mortuarium. Dat is vragen om problemen, zoals we weten uit onder meer de horrorfilm Nattevagten en de remake Nightwatch.

Herkansing na mislukt exorcisme

Als het lijk van ene Hannah Grace in het mortuarium wordt binnengebracht, wordt erbij verteld dat dit meisje overleed toen haar familie probeerde een geest uit te drijven die bezit van haar had genomen. De trailer legt vervolgens uit dat als zo'n ritueel niet wordt afgemaakt, een geest dan gewoon een nieuw lichaam zoekt. En aangezien Megan nou net de enige levende in het depot is, heeft de geest het op haar gemunt.

Benieuwd om te zien of Diederik van Rooijen inderdaad Nederlands Hollywood-hoop in bange dagen wordt? Dan kun je The Possession of Hannah Grace vanaf 29 november in de bioscopen zien. Als je durft.