Ryan Turek rekende in een gloednieuwe Halloween-film af met alle beroerde vervolgen. En nu heeft de producer zijn zinnen gezet op Friday the 13th!

Oppepper

Producer Ryan Turek leverde met Halloween een van de beste horrorfilms van 2018 af. Een vervolg op deze spannende slasher is dan ook al in de maak. Maar Halloween is natuurlijk niet de enige horrorreeks die wel een oppepper kan gebruiken. In een interview met ComicBook.com onthult de horrorproducent wat zijn volgende droomproject zou zijn:

“Friday the 13th staat bovenaan mijn verlanglijstje. Helaas is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Rechtentechnisch is het een zootje, maar als we het voor elkaar krijgen zou ik in de zevende hemel zijn. Je hebt niet veel nodig om een toffe Friday the 13th-film te maken: een zomerkamp, kampbegeleiders en natuurlijk Jason Voorhees!”

Article continues after the ad

Reboot

We twijfelen er niet aan dat de serie bij Ryan Turek in goede handen is. Al is het maar omdat hij werkt voor Blumhouse, de invloedrijke studio achter horrorhits als Paranormal Activity, The Purge en Get Out. Kleine kink in de kabel: basketbalster LeBron James werkt al aan een reboot van Friday the 13th. Dat klinkt als niet echt als een match made in heaven, maar we laten ons graag verrassen. Jason schopte het tenslotte niet voor niets tot onze favoriete horrorschurk aller tijden!