Misschien heb je het gevoeld: de grote schok die door horror-land ging. Acteur, model en all-round superhunk Zac Efron postte gisteren een foto met Jamie Lee Curtis op Instagram. ‘Op jacht naar Mike Myers!’ Efron in Halloween, zou het?

Article continues after the ad

Horror-fans vulden de ontbrekende informatie zelf in, en kwamen tot de conclusie dat Zac Efron meespeelt in de nieuwe Halloween-film!

De horror-site Bloody Disgusting, die natuurlijk korte lijntjes heeft in de wereld van enge films, deed navraag. Ze hebben slecht nieuws!

Het zóu kunnen dat Efron momenteel nog onderhandelt over een rol, en iets te voorbarig is geweest, maar het lijkt er op dat Mike Myers een ander slachtoffer moet zoeken. Soms is een leuke foto van een ontmoeting met een collega gewoon niet meer dan dat... Het moet gezegd worden: de timing was wel érg toevallig.

Geheel in stijl liet Jamie Lee Curtis ook nog weten wanneer de nieuwe Halloween verschijnt! Inderdaad: kort vóór de spookachtige feestdag in 2018.

Het nieuwe deel in de Halloween-reeks gaat verder waar de allereerste slasher uit 1978 ophield. Alle negen(!) vervolgen en reboots worden aan de kant gezet. ‘Halloween 2018’ wordt geregisseerd door David Gordon Green. John Carpenter geeft advies én maakt de muziek.