Hakim Traïdia

Wie kent hem niet! Sesamstraat-acteur Hakim Traïdia is vanaf vanavond te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. De acteur speelt Sami El Amrani, de vader van personages Marwan en Ilyas, die vanuit Marokko onverwacht naar Nederland komt.

Hakim was al kort te zien in de maandtrailer van de soapserie, maar de acteur maakte zojuist bekend dat hij vanavond voor het eerst echt te zien is: “Ik vond het een eer dat ik gevraagd werd voor Goede Tijden Slechte Tijden.”

Article continues after the ad

Donkere kant

Wat kunnen we verwachten van het personage Sami El Amrani? Nou, volgens Hakim waarschijnlijk niet veel goeds: “Sami is een goede man. Maar misschien dat hij ook donkere kant kan laten zien.”

De familie El Amrani

Spangas-acteur Hassan Slaby stapte vorige maand Meerdijk binnen. Hij speelt de rol van Marwan, Sami’s zoon. Hakim’s andere GTST-zoon, Ilyas, wordt gespeeld door Hamza Othman. Hij is vooral bekend geworden door de Zapp-serie #Forever en in de Videoland-serie H3L.

Carrière na Sesamstraat

Hakim verdween na Sesamstraat niet uit de spotlight. Hij bleef jong en oud entertainen met theateroptredens zoals De Poepshow, Kauwgom en de door hem zelfgeschreven musical Ali Baba. Zijn laatste grote rol voor GTST had hij te pakken in de film Pizza Maffia (2011).