Jaïr Ferwerda Hai Society

Jaïr Ferwerda volgt in Hai Society rijke Nederlanders die ons kikkerlandje verruild hebben voor het zonnige buitenland. Een format dat de kijkers sterk doet denken aan golden oldie Glamourland… maar dan helaas minder leuk!

Hai Society met Jaïr Ferwerda

Vanavond was de eerste aflevering van Hai Society te zien op RTL 4. In het realityprogramma gaat talkshow-sidekick Jaïr Ferwerda op pad met vermogende Nederlanders in het buitenland. Hoe wonen ze, hoe werken ze, hoe vieren ze het leven? Een programma over de allerrijksten van Nederland, dat doet natuurlijk meteen denken aan Glamourland van Gert-Jan Dröge. De vergelijking valt volgens kijkers echter niet uit in het voordeel van Hai Society

'Ik mis Gert-Jan Dröge'

Hai Society-kijkers hadden heel andere verwachtingen van het nieuwe programma. Ze hoopten dat Jaïr de superrijken met een zekere ironie zou benaderen. Of anders in ieder geval kritisch zou bevragen. In plaats daarvan is het volgens de kijkers een vrij luchtig programma geworden, waarin Jaïr zich te veel mee laat slepen door alle glitter en glamour. Een groot contrast met Glamourland, waar veel kijkers met weemoed aan terugdenken.

Article continues after the ad

Hai Society is elke zondag om 21:25 uur te zien op RTL 4. Benieuwd wat er deze zomer nog meer te kijken is? We noemen bijvoorbeeld het enorm vermakelijke B&B Vol Liefde en De Oranjezomer dat na al die weken nog steeds records weet te breken!

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.